Google Search запустить профільні картки для користувачів

  • 28 февраля, 13:16
  • 3935
  • 0

При пошуку імені будь-якої знаменитості в Google Search ви спочатку бачите спеціальну картку з деякими їхніми даними. Якщо ви зробите це для звичайної людини, ви не отримаєте нічого, крім звичайних результатів пошуку: їхній Twitter, Facebook, Instagram, веб-сайт й інші статті, в яких вони згадуються. Це скоро зміниться, бо корпорація Google готується розгорнути загальнодоступні профільні картки для користувачів.

Ідея карток не нова. Google+ дозволяв кожному персоналізувати свій профіль користувача з усією інформацією, якою він хотів поділитися. Google також дозволяє заповнити сторінку «Про мене», яка відкривається людям, з якими ви спілкуєтеся в Gmail або Hangouts, а також коли ви ділитеся контентом на YouTube і Google Play. Нові профільні картки в Google Search виглядають по-іншому і, очевидно, більш публічно. Будь-хто може просто знайти ваше ім’я і отримати інформацію, якою ви хочете поділитися.

Щоб створити свою картку, потрібен мобільний пристрій на Android або iOS, з мобільним браузером або додатком Google. Ви також маєте увійти в особистий аккаунт. Потім ви або шукаєте своє ім’я, або шукаєте «додати мене в Google» чи «змінити результати пошуку». Варіант для створення вашої картки буде вгорі сторінки.

Для картки потрібна певна інформація, така як ваше ім’я, місцезнаходження та рід занять. Це повинно допомогти відрізнити вас від інших людей з таким самим ім’ям. Але, здається, є також додаткові поля, включаючи одне для вашого фото та інше для контактної інформації. Коли ви завершите, ви можете переглянути картку і відправити її для публікації. Коли саме ця функція стане доступною для загалу, наразі, невідомо.


Теги: google search

Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все