Google Search отримав незначну, але важливу зміну

  • 29 июля, 07:23
  • 3927
  • 0

Погляд на оновлену версію програми Google Search показує, що компанія поступово відмовляється від своєї функції голосового пошуку на користь Google Assistant. Голосовий пошук можна знайти в застосунку пошуку і у віджеті програми. При натисканні на іконку мікрофона користувач може усно запросити пошук. Але тепер Google хоче, щоб його віртуальний цифровий помічник взяв на себе всі голосові пошуки.

Цю зміну можна знайти у Google Search версії 10.24 або 10.28 beta. Значок мікрофона, що праворуч від панелі пошуку, був замінений значком голосового помічника. Крім того, старий рядок пошуку містив слова «Ок, Google», а оновлена версія просить «Поставте будь-яке питання». 

Google Assistant знаходиться в самому серці екосистеми Google. Він вважається кращим цифровим помічником серед перших чотирьох, в групу також входять Amazon Alexa, Apple Siri і Microsoft Cortana. За даними корпорації, наразі Google Assistant може виконати більше 1 млн дій. Завдяки наявності помічника на всіх розумних динаміках Google Home і розумних дисплеях Nest Hub заміна голосового пошуку на Google Assistant дає компанії можливість синхронізувати всі свої програми та пристрої один з одним.


Теги: Google google search
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все