«Для мене це певний виклик»: Тетяна Лукинюк очолила український офіс компанії Google – що про неї відомо

  • 21 августа, 09:01
  • 3331
  • 0

Компанія Google обрала нову директорку для українського офісу. Його відтепер очолює Тетяна Лукинюк, яка раніше працювала на посаді B2C-директорки у «Київстарі».

Тетяну Лукинюк призначили новою директоркою Google Україна

Про це повідомили в офіційному блозі Google Україна. Нова директорка розпочала роботу в українському офісі з 20 серпня.

Тетяна Лукинюк вже навіть встигла прокоментувати своє призначення.

«Початок роботи на новій посаді є певним викликом, проте я повна рішучості зробити все можливе, щоб наші співробітники, клієнти, користувачі та партнери продовжували отримувати необхідну підтримку в складні часи. Я з ентузіазмом дивлюся в майбутнє і готова долучитися до ініціатив Google, спрямованих на допомогу Україні», – сказала вона.

Що відомо про Тетяну Лукинюк

Нова директорка Google Україна має понад 25 років досвіду. Раніше вона займала такі посади:

  1. Останнім місцем роботи Тетяни була компанія «Київстар». Там вона обіймала посаду B2C-директорки – керувала операціями з продажу, маркетингу та обслуговування клієнтів.
  2. До цього Лукинюк займала керівні посади з продажів та маркетингу в секторі FMCG. Йдеться про міжнародні корпорації – Coca-Cola, Mars, Red Bull в Україні тощо.
  3. Крім того, Тетяна є запрошеною професоркою Київської школи економіки та співавторкою популярної книги про побудову кар’єри «Як хотіти й отримати все (але це неточно)».

Віцепрезидент Google у Центральній та Східній Європі Патрік Варнкінг додав, що компанія планує і надалі підтримувати Україну. Він також привітав Лукинюк на новій посаді.

«Ми раді, що Тетяна очолить нашу команду в Україні, і впевнені, що її професійні навички та знання місцевого ринку стануть вагомим внеском у розвиток компанії. Зобов’язання Google перед Україною залишається пріоритетом», – висловився він.

Важливо: Раніше український офіс Google впродовж 17 років очолював Дмитро Шоломко. У жовтні 2023 року він оголосив, що йде з посади.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий