Google запустила в Україні студентські знижки на YouTube Premium і Music

  • 23 мая, 09:35
  • 7611
  • 0

Компанія Google представила в Україні студентські тарифні плани для підпісних сервісів YouTube Premium і Music.

Сервіси зі студентською підпискою працюють в повному обсязі. YouTube Music включає можливість слухати треки в рамках сервісу і дивитися кліпи, програвати ролики в тлі і завантажувати для офлайн-прослуховування.

YouTube Premium включає в вартість Music, а також розширює всі можливості на будь-який відеоконтент в рамках YouTube. Крім того, з підпискою стає доступний ексклюзивний контент: серіали, документальні фільми та реаліті-проекти від зірок YouTube і телебачення.

Найважливіше — підписка деактивує рекламу. Тільки цього вистачає більшості для оплати повної вартості. Вона становить 99 і 79 грн за Premium і Music відповідно, а для студентів сервіси обійдуться в 59 і 39 грн. Дисконт поширюється на всіх студентів підтверджених українських ВНЗ, для активації треба перейти по посиланнях на Music і Premium.

Вимоги для оформлення студентської підписки YouTube

Щоб оформити студентську підписку YouTube в Україні, необхідно бути студентом в українському ВНЗ, який схвалений сервісом SheerID. Щоб дізнатися, пропонує конкретний навчальний заклад студентські підписки:

  • перейдіть за посиланням (Music або Premium)
  • виберіть «Купити студентську підписку»
  • у формі SheerID введіть назву навчального закладу. Якщо ім’я відображається, це означає, що студентська підписка доступна для цього закладу
  • підтвердити статус студента в сервісі SheerID. Якщо потрібна допомога з підтвердженням, напишіть в службу підтримки SheerID за адресою customerservice@sheerid.com.

Якщо користувач відповідає всім вимогам, то зможе користуватися студентською підпискою протягом чотирьох років. Підтверджувати статус студента доведеться щорічно.


Теги: youtube premium music
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все