Якісний тролінг. YouTube змушує користувачів з блокувальником реклами дивитися на чорний екран

  • 30 июля, 09:01
  • 3726
  • 0

Користувачі YouTube, які встановили розширення для браузерів для блокування реклами, почали бачити замість відео банери з чорним екраном тривалістю до 20 секунд.

Декілька користувачів Reddit з розширеннями браузера, які блокують рекламу, повідомили, що тепер вони бачать чорні екрани на YouTube протягом декількох секунд перед відтворенням відео, пише Android Authority. Користувачі повідомляють, що це триває від 6 до 20 секунд як звичайна реклама.

Припускають, що ці чорні екрани є рекламою, яка була заблокована веб-розширеннями, але не до кінця. Тобто було заблоковано зміст реклами, але дозволити обійти її повністю розширення неспроможне.

У YouTube не прокоментували нової технології вбудовування реклами. У той же час платформа опублікувала пост, у якому стверджується, що компанія оновлює свої стандарти безпеки для розширень браузера з метою захисту глядачів та творців контенту від кібератак.

Нагадаємо, за останні місяці в YouTube вжили низку заходів, спрямованих на боротьбу з розширеннями для блокування реклами. У травні платформа попереджала, що користувачі, які мають встановлені блокувальники реклами, зіткнуться з проблемами відтворення відео на YouTube.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий