Huawei була помічена у неприємному інциденті

  • 1 декабря, 13:27
  • 4631
  • 0

Новини, які висвітлюють конкуренцію між Huawei та Apple доволі часто можна зустріти в інтернеті. Найчастіше після того, як представники китайського технологічного гіганта оголосили про оптимістичні плани «розтрощити» свого американського конкурента. Тому деякі не були надто здивовані, коли офіційний акаунт Huawei Brazil у Twitter почав ображати Apple, навіть попри те, що такий підхід, без сумніву, є неприйнятним.

Твіти, які вже видалені, висміювали бідних людей Бразилії, які ніколи б не купили смартфони компанії. Наступний твіт був безпосередньо націлений на Apple і використовував слова, які не можуть бути відтворені тут і які закінчувалися фразою «Ми кращі!».

Huawei: нас зламали

Після того, як твіти були видалені, компанія пояснила, що його бразильський обліковий запис у Twitter був зламаний. Саме таким чином, образливі повідомлення, спрямовані на Apple і мешканців Бразилії, з’явилися в мережі. Деякі вважають, що це дуже зручний злом. Хоча би тому, що хакер не був дуже зацікавлений в заподіянні шкоди Huawei, а лише хотів образити конкурентів.

Що стосується згадки про високу ціну на смартфони в Бразилії, компанія вже пообіцяла великі знижки для клієнтів країни. Залишається лише здогадуватись, що це було – зламаний хакерами-жартівниками акаунт чи все ж чорний піар?!


Теги: huawei
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все