Huawei Mate Xs не пройшов тест на ремонтопридатність

  • 14 апреля, 13:06
  • 4113
  • 0

Ще в лютому китайська компанія Huawei випустила новий складаний телефон – Huawei Mate Xs. Він став другим складним пристроєм виробника після оригінальної моделі Mate X. Ґаджет поставляється з фірмовим чипом Huawei Hisilicon Kirin 990 5G, а також оснащений 8 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої пам’яті.

У той час як складані телефони стали новим етапом розвитку мобільних технологій, вони є жахливими з точки зору ремонту. Причиною тому є комплектуючі та загальний дизайн пристрою. Однак, це не завадило ресурсу iFixit розібрати Huawei Mate Xs та оцінити його ремонтопридатність.

Як і очікувалося, пристрій було важко відкрити. Загалом, він отримав всього 2 бали з 10 за шкалою ремонтопридатності iFixit. Однією з основних проблем пристрою були акумулятори, які щільно приклеєні і дістати їх досить проблематично. iFixit зауважив покращення в збірці дисплея, що надає захист від пилу і виглядає краще, ніж підхід Samsung. Нагадаємо, що Motorola Razr 2019 отримала лише 1 бал з 10. А Samsung Galaxy Fold та Galaxy Z Flip по 2 бали кожен.


Теги: huawei mate xs
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все