Huawei представила розумну термокружку: особливості та приємна ціна

  • 22 марта, 12:27
  • 4033
  • 0

Китайська компанія Huawei представила розумний термос. Ключовими особливостями новинки стали вбудований дисплей, функція визначення якості води та доступна ціна.

Особливості новинки

Новинка під назвою Huawei Smart Insulation Cup оснащена круглим екраном, що відображає температуру залитої в термос води в градусах Цельсія. Ця інформація також дублюється індикатором в формі кільця:

Завдяки синхронізації з мобільним додатком по протоколу Bluetooth 5.0 пристрій попереджає власника про ступінь мінералізації рідини і нагадує про необхідність пити воду протягом дня.

Huawei Smart Insulation Cup

Матеріали та їх переваги

Розумний термос має тришарову конструкцію з нержавіючої сталі. За заявою виробника, він здатний зберігати рідину гарячою до 24 годин. Знімна кришка, захищена за стандартом IPX7, не боїться попадання рідини і може використовуватися в якості горнятка.

Корпус новинки стійкий до падіння і подряпин, а за рахунок низького енергоспоживання пристрій працює протягом 30 днів без підзарядки.

Вартість

Ціна Huawei Smart Insulation Cup в Китаї становить 18 доларів (орієнтовно 500 гривень за курсом станом на 20 березня 2020 року).


Теги: huawei
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий