Huawei відкрила унікальний магазин без співробітників

  • 4 января, 08:18
  • 3857
  • 0

Компанія Huawei відкрила свій перший розумний роздрібний магазин в Міжнародному центрі нового розвитку Wuhan Optics Valley в Китаї. Магазин працює цілодобово і управляється трьома роботизованими руками, які відповідають за збір предметів зі складу та їх доставку покупцеві.

Навіщо Huawei магазини

Роздрібні магазини залучають доволі багато споживачів, які хочуть випробувати новинку перед покупкою. Але у роздрібних магазинів є деякі недоліки, такі як оренда, оплата праці, вільний простір і багато іншого.

Щоб вирішити ці проблеми, Huawei вирішила відкрити перший розумний роздрібний магазин, який не займає багато місця і не вимагає наявності співробітників. По-перше, він завжди відкритий, як і будь-який інтернет-магазин. По-друге, він працює як годинник, оскільки тут немає людського фактора.


Автономний магазин Huawei

Особливості магазину Huawei

Розумний магазин Huawei має циліндричну форму з куленепробивним склом. Магазин наразі продає тільки смартфони й аксесуари. Він включає одну велику і дві маленькі роботизовані руки, які доставляють замовлений покупцем товар. Замовлення здійснюється з сенсорної панелі, розташованої із зовнішнього боку магазину. Крім того, покупці можуть замовити товари онлайн і забрати їх у цьому магазині.


Магазини працюють цілодобово, як інтернет-крамниці

Розширення

Huawei постійно розширяється та відкриває більше таких магазинів по всьому Китаю, якщо отримає позитивні відгуки користувачів.


Теги: huawei
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все