Huawei все ще може стати №1 у світі. Навіть без Google

  • 28 ноября, 11:12
  • 4666
  • 0

Засновник і гендиректор компанії Рен Чженфей (Ren ZhengFei) заявив, що Huawei все ще може стати провідним брендом смартфонів у світі. Навіть якщо він не отримає доступ до програмного забезпечення та сервісів Google. Коли його запитали, чи може компанія стати світовим брендом смартфонів №1 навіть без Google, Рен відповів, що це не буде проблемою. Але для цього може знадобитися більше часу.

Після заборони на торгівлю в США у травні, Google припинив надавати свої послуги Huawei. Тому китайський технологічний гігант не може встановити за замовчуванням додатки Google, зокрема Google Play, Gmail, YouTube, Карти тощо. Пізніше ситуація призвела до того, що китайський бренд запустив свою флагманську серію Mate 30 без Google Mobile Services (GMS). Однак, він замінив на Huawei Mobile Services (HMS). Тільки HMS все ще перебуває на ранніх стадіях і все ще відчуває нестачу в просторості в екосистемі в порівнянні з GMS.

Нещодавно, компанія оголосила, що продажі серії Mate 30 у всьому світі перевищили 7 млн одиниць після її запуску 60 днів тому і без послуг Google. Минулого тижня Міністерство торгівлі США розповсюдило спеціальні ліцензії для деяких американських фірм, включаючи Microsoft, на продаж продуктів і послуг Huawei. Проте, у Google все ще є можливість поширювати ліцензії для надання своїх мобільних послуг новим смартфонам компанії.


Теги: huawei
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все