Huawei Watch GT 2 отримав підтримку SpO2

  • 27 апреля, 14:56
  • 4116
  • 0

Компанія Huawei оновила функціональність смарт-годинників Huawei Watch GT 2 46 мм і Watch GT 2 42 мм. Серед нових інтелектуальних функцій – моніторинг рівня насичення крові киснем (SpO2), важливого фізіологічного показника функціонування дихальної системи. Оновлення виводять моніторинг здоров’я на новий рівень, що особливо актуально під час карантину. Також тепер годинник підтримує динамічні циферблати, 100 режимів тренувань з автоматичним розпізнаванням типу тренування за 6 категоріями, трекінг жіночого циклу, а також віддалене керування камерою.

SpO2 у Huawei Watch GT 2

Рівень насиченості крові киснем, або SpO2, є одним із найважливіших показників здоров’я разом із артеріальним тиском і частотою серцевих скорочень. Для нормального функціонування організму рівень SpO2 має становити від 95% до 100%. Під час інтенсивних навантажень або через проблеми зі здоров’ям він може падати. Такий стан називається гіпоксемією. Нині, у зв’язку з поширенням тяжких респіраторних захворювань та карантином, особливо важливо слідкувати за рівнем SpO2 у домашніх умовах. Оновлені смарт-годинники Watch GT 2 дозволяють щоденно вимірювати цей показник, що може допомогти вчасно виявити порушення в роботі дихальної системи.

100 режимів тренувань

Оновлені годинники Watch GT 2 підтримують 100 різних режимів тренувань – 15 професійних і 85 кастомізованих із автоматичним відстеженням за 6 категоріями. Серед них вправи, які можна виконувати в домашніх умовах. Рекомендовані вправи для початківців, які не потребують професійної підготовки: глибоке дихання, швидка ходьба та біг, зокрема на біговій доріжці. Люди, які не є новачками в спорті, можуть обрати тренування на гребному чи еліптичному тренажері. Серед інших варіантів – йога чи аеробіка. Під час занять улюбленим видом спорту розумні годинники записують основні дані про тривалість і прогрес у тренуваннях, спалені калорії, пульс, час, необхідний на відновлення, тощо.

Huawei впроваджує інтелектуальні алгоритми у свої носимі пристрої. Завдяки цьому користувачі можуть отримувати точні дані про стан свого здоров’я та робити відповідні зміни у щоденних ритуалах. Huawei Watch GT 2 відслідковує частоту серцевих скорочень і сповіщає власника, якщо цей показник перевищить 100 або буде меншим за 50 ударів протягом понад 10 хвилин. Також завдяки технології Huawei TruSleep 2.0 розумний годинник моніторить якість сну у режимі реального часу та надає рекомендації, як покращити відпочинок. Ще одна технологія, що допомагає піклуватися про стан здоров’я, — Huawei TruRelax. Вона дозволяє записувати зміни варіабельності ритму серця (ВРС) і показники рівня стресу користувачів, а також надсилає сповіщення про необхідність порухатися при тривалому перебуванні на одному місці.

Циферблати та моніторинг жіночого циклу

Відтепер Huawei Watch GT 2 42 мм підтримує й оновлені динамічні циферблати, які налаштовуються відповідно до уподобань користувачів (для Watch GT 2 46 мм динамічні циферблати будуть доступними з травня 2020 р.). Ще одне важливе доповнення — моніторинг жіночого циклу із нагадуваннями про період фертильності та прогнозуваннями через додаток Huawei Health. Ця функція буде підтримуватися на Huawei Watch GT 2 42 мм. 

Керування камерою смартфона з Huawei Watch GT 2

Годинники Watch GT 2 підтримують функцію дистанційного керування камерою смартфона, що дозволяє робити якісні знімки на відстані (функціональність буде доступна у травні 2020 р.). Крім того, годинники мають ємність пам’яті для зберігання улюблених аудіотреків і програвання музики безпосередньо з годинника з використанням Bluetooth-навушників.

Функція моніторингу рівня насичення крові киснем (SpO2) вже доступна для смарт-годинників Watch GT 2 46 мм та 42 мм. Підтримка 100 режимів тренувань з автоматичним розпізнаванням та дистанційного керування камерою смартфона для обох моделей буде доступна з травня. 


Теги: huawei watch gt 2
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все