Розумний годинник Huawei Watch GT 2 вже можна замовити в Україні: ціна

  • 18 октября, 08:14
  • 3968
  • 0

В Україні стартували попередні замовлення на новий розумний годинник від Huawei під назвою Watch GT 2. Новинка може похвалитись тривалою роботою на одному заряді батареї – до двох тижнів.

Про це Техно 24 повідомили у пресслужбі Huawei в Україні. Watch GT 2 оснащений новим фірмовим чіпсетом Kirin A1. Він не лише забезпечує високу продуктивність, але й гарантує низьке енергоспоживання.

Чим ще цікавий годинник? Watch GT 2 отримав класичний дизайн з повноекранним практично безрамковим дисплеєм. Діагональ AMOLED-дисплея складає 1,39 дюйма із роздільною здатністю 454x454 пікселі. Він оснащений динаміком та підтримує функцію дзвінків за допомогою Bluetooth.

Huawei Watch GT 2 має відмінну автономність 

Функціонал. Huawei Watch GT 2 відслідковує частоту серцевих скорочень. Якщо частота перевищує 100 ударів або є нижчою 50 ударів протягом понад 10 хвилин, то користувач отримує сповіщення.

Також він проводить моніторинг якості сну. Технологія Huawei TruSleep 2.0 може діагностувати 6 поширених проблем зі сном, а також надає рекомендації для кращого відпочинку.

Наразі доступні попередні замовлення 

Ще одна цікава функція – Huawei TruRelax, яка допомагає позбутися стресу. Крім того, Watch GT 2 підтримує 15 різних видів фізичних активностей.

Ціна. Рекомендована вартість новинки – 6 999 гривень. При цьому, якщо користувачі замовлять годинник до 31 жовтня, то отримають у подарунок ще один ремінець.


Теги: huawei watch gt 2
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все