iOS можна буде відновити без доступу до ПК

  • 27 февраля, 13:15
  • 3939
  • 0

Можливість відновлення системи macOS з Інтернету існує вже багато років, надаючи можливість відновлення операційної системи з серверів Apple без необхідності завантажувального диска macOS або розділу відновлення. Однак, якщо iPhone на iOS або iPad на iPadOS перестав працювати через, наприклад, проблемне оновлення, для відновлення системи необхідно підключити пристрій до Mac або ПК з iTunes.

Однак це може змінитися в найближчому майбутньому. Ресурс 9to5Mac виявив функцію, включену в код для бета-версії iOS 13.4, яка може дозволити відновлення пристрою iOS через Інтернет. Ця функція називається «Відновлення ОС» (OS Recovery) і має на увазі можливість відновлення пристрою без необхідності підключення його до комп’ютера.

Відновлення ОС, як очікується, працюватиме так само, як macOS Internet Recovery. Це дасть можливість нового встановлення операційної системи із завантаженням необхідних файлів з Інтернету. Ця функція може бути корисна і для інших пристроїв Apple, а не тільки для iPhone або iPad. Наразі, якщо виникає проблема з прошивкою, Apple Watch неможливо відновити, без допомоги Apple Store, оскільки в годинниках немає порту Lightning для підключення до Mac. Те ж саме стосується і HomePod, який також не має порту для підключення до ПК для відновлення ОС. Але поки нема інформації про те, коли ця функція буде додана в стабільну версію iOS. І чи буде вона взагалі в iOS 13 або ж Apple тестує її для iOS 14.


Теги: ios
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все