Microsoft випустила застосунок Designer для створення ШІ-зображень на iOS і Android

  • 18 июля, 14:00
  • 3808
  • 0

Microsoft повідомила про вихід у загальний доступ мобільного застосунку Designer. Цей інструмент, що працює на основі штучного інтелекту, допоможе користувачам створювати зображення, листівки, запрошення, стікери та інші візуальні матеріали за допомогою шаблонів або текстових запитів.

Designer перебував у тестовому режимі майже рік. Тепер він безкоштовно доступний усім, хто має особистий обліковий запис Microsoft, а також вже доступний для завантаження на iOS та Android.

Що може Designer:

  1. Створення зображень за допомогою текстових запитів
  2. Великий вибір шаблонів, які можна використовувати для створення листівок, постів у соцмережах, іконок, шпалер, сторінок для розмальовок і багато чого іншого.
  3. Інструмент для створення аватарок
  4. Редагування зображень за допомогою штучного інтелекту
  5. Можливість редагувати і видаляти фони, видаляти людей або об’єкти з зображень, а також додавати текст і брендинг до зображень.

У безкоштовній версії надаються 15 щоденних бонусів, які можна використовувати для створення або редагування зображень за допомогою штучного інтелекту. Користувачі, яким потрібна більша кількість бонусів, можуть придбати підписку Copilot Pro.

Як пише Engadget, якщо ви використовували Canva, то Designer вам здасться дуже знайомим. Сервіс використовує дуже схожий підхід до користувацького досвіду, а тепер також має деякі опції ШІ. Згідно з даними, коли Microsoft вперше оголосила про програму у 2022 році, Designer інтегровано з генератором зображень DALL-E від OpenAI. Copilot вже має інтеграцію з DALL-E 3, а також ChatGPT 4 Turbo, тому логічно, що Designer синхронізуватиметься з цими існуючими службами.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий