IT Асоціація України уклала меморандум про співпрацю з JASIPA

  • 13 мая, 06:42
  • 4162
  • 0

8 травня IT Асоціація України уклала меморандум про співпрацю з JASIPA (Japan System Innovation Partners Association), що об’єднує групу венчурних IT-компаній Японії. 

Чіякі Шіраї, віце-президент корпорації JASIPA та Костянтин Васюк, виконавчий директор IT Асоціації України, підписали документ, який став першим кроком до розвитку бізнес-зв’язків між українськими та японськими IT-компаніями. 

"Ми почали співпрацю з JASIPA для забезпечення стратегічного та сталого розвитку IT бізнесу, взаємовигідного співробітництва між членами української та японської асоціацій. Японія сьогодні — це третя економіка у світі. Підписанням меморандуму ми розширюємо наше партнерство та сподіваємося розкрити потенціал України для японського ринку"

— зазначив Костянтин Васюк, виконавчий директор IT Асоціації України. 

"JASIPA об’єднує понад 70 японських компаній, які зацікавлені у співпраці та просуванні японських програмних сервісів в Україні. Для учасників IT Асоціації України підписання меморандуму — це можливість вийти на новий ринок та погодити партнерство з найкращими IT-компаніями Японії. Україна стала першою європейською країною, яка підписала меморандум про співпрацю з JASIPA" 

— зазначив Ацуші Вакуї,  перший секретар Економічного відділу Посольства Японії. 

ПРЕДСТАВНИКИ ЯПОНСЬКОЇ ДЕЛЕГАЦІЇ:

  • Чіякі Шіраї  — віце-президент корпорації JASIPA
  • Кадзуя Оцука — заступник Глави Місії Міністр - Радник
  • Ацуші Вакуї  — перший секретар Економічного відділу Посольства Японії
  • Хіроші Чібата — CEO Ago-ra IT Consulting

"Японський ринок для більшості українських технологічний компаній - новий, але потенційно цікавий. Японські компанії генерують помітну частку світового інноваційного продукту і для його реалізації буде цінною експертиза українського ІТ бізнесу. Підписання меморандуму з JASIPA - лише один з перших кроків у просуванні українських послуг для замовників з Японії. Очевидно, на даному етапі ще рано прогнозувати показники росту бізнесу внаслідок початку такої співпраці.
Асоціації "IT Ukraine”, компаніям, що входять до неї, JASIPA потрібно докласти зусиль для початкового ознайомлення бізнесу Японії з пропозицією технологічного сектору України. Нас ще тільки чекає той шлях, який вже пройшла Естонія, яка відома в Японії як передовий постачальний ІТ експертизи. Проте, зважаючи на великий досвід українського ІТ сектору у просуванні на нові ринки та враховуючи предметний інтерес як до Японії, так і до ринку Тихоокеанського регіону в цілому, ми можемо розраховувати на помітний портфель замовлень вже протягом двох-трьох наступних років.
Що стосується власне Intellias, то у нас вже йде робота з японськими замовниками в секторах автомобілебудування та готельного бізнесу. Ми дуже задоволені тим, як просувається співпраця, і маємо плани нарощувати об'єм портфелю в Японії в наступні роки" 

— коментує подію Костянтин Ступак, Sales Operations Manager, Intellias.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все