IT Future: 300 Школярів Відвідають ІТ Компанії Львова Восени

  • 7 ноября, 15:35
  • 4340
  • 0

Завдяки проекту IT Future, цієї осені 300 старшокласників із 15 шкіл Львова та області мають змогу зазирнути за лаштунки роботи ІТ-компаній, дізнатися чим пишається провідна галузь міста і як стати її частиною.

Від початку вересня вже відбулося 5 екскурсій в межах проекту IT Future. Школярі зі Львова, Дрогобича, Нового Роздолу та Борислава відвідали офіси компаній Львівського ІТ Кластеру, серед яких Lohika, SoftServe, EPAM, PLVision. ІТ-спеціалісти поділилися досвідом роботи в компанії, розповіли про корпоративну культуру, провели екскурсію і поспілкувалися зі старшокласниками. Крім того, майбутні студенти дізналися про найактуальніші новини інноваційних навчальних програм в університетах.

“Це була одна з найінформативніших і найцікавіших екскурсій. Атмосфера в офісі, надзвичайно корисна інформація і дуже приємні працівники – все це дуже надихнуло мене. Екскурсія частково допомогла мені з вибором майбутньої професії. Дуже дякую за таку можливість IT Future та EPAM”, – ділиться враженнями учениця Новороздільської школи Жанна Оршуляк.

Від початку 2019 року в проекті ІТ Future взяло участь 20 шкіл.  Ще 10 навчальних закладів можуть стати частиною проекту до кінця навчального року та спланувати просвітницькі екскурсії.

“Такий формат екскурсій дуже мотивує старшокласників. Ми зустрічаємось з працівниками, спілкуємось, гуляємо офісом, слухаємо презентації. Найважливіше те, що майбутні вступники зацікавлені і ставлять свої запитання: що потрібно вивчати, як виглядає робота в компанії, де навчатись, які переваги. Такі візити формують в школярів правильне уявлення про ІТ-професії та спонукають їх відповідальніше ставитись до вибору майбутньої спеціальності”, – коментує

Олег Гергіль, менеджер проекту IT Future.Компаніям також приємно приймати в себе школярів, адже, можливо, серед учнів є потенційні колеги.

“Розвиток освіти – частина місії компанії PLVision. Ми вже 12 років працюємо з Embedded Software Development, Networking та IoT, тому наші фахівці мають чим поділитися зі школярами. Успіхів досягають вмотивовані люди, які обрали шлях свідомо. Тому важливо працювати зі старшокласниками, адже це той вік, коли людина обирає, куди рухатись у дорослому житті. Екскурсії та лекції, що проводить PLVision націлені на те, щоб показати, як насправді виглядає робота в ІТ і чому варто обрати саме цю професію,” – зазначає Ігор Саламін, Head of Human Capital PLVision.


Теги: it future
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все