Школярам показали, як працюють ІТ-компанії

  • 18 июня, 06:55
  • 4139
  • 0

Завершився черговий сезон IT Future – проекту, який покликаний привідкрити занавіс роботи в ІТ для підлітків. Школярі з 15 шкіл відвідали з екскурсіями офіси львівських ІТ-компаній, поспілкувалися з девелоперами та менеджерами, побачили роботу компаній зсередини та мали змогу розвіяти усі стереотипи про “айтішників” та знайти відповіді на будь-які запитання.  

Цього року проект IT Future змінив свій формат, і замість поїздок і лекцій в школах біля 300 учнів зі шкіл Львівської області завітали в офіси до SoftServe, Sombra, N-iX, PLVision, Intellias, InoXoft, EPAM, DataArt, та Lohika. В ході екскурсій дітям розповідали про особливості роботи різних технічних спеціальностей, вони дізнались чим відрізняється робота Team Lead спеціаліста від Lead Architect та розпитали про те, де і чому вчитись, щоб потрапити в ІТ.  

Для участі в IT Future обираються школи на основі результатів ЗНО з математики за попередні роки. Олег Гергіль, менеджер проекту IT Future розповів: “Цього року ми вирішили розширити проект і залучили обласні школи. Нам важливо, щоб якомога більше учнів змогли побачити процес зсередини та поспілкуватись безпосередньо з фахівцями. Екскурсії в офіси ІТ компаній допомагають школярам наочно побачити усі переваги навчання та роботи в ІТ індустрії.”  

Наступний сезон IT Future розпочнеться в вересні 2019 року. Організатори планують залучити ще більше ІТ-компаній різного спрямування та привезти школярів з 15 шкіл регіону в офіси Львівських “айтішок”.  


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все