IT-гігант Oracle звільняє сотні cпівробітників

  • 19 июня, 07:40
  • 3756
  • 0


IT-гігант Oracle з Америки оголосив про звільнення сотень співробітників, а також про анулювання пропозицій про роботу і скорочення вакансій у своєму підрозділі охорони здоров'я. Про це повідомляє Reuters.

Ці заходи звільнень стали наслідком тисяч корпоративних скорочень в США, оскільки компанії стикаються зі зростаючим рівнем інфляції та підвищенням процентних ставок.

Підрозділ охорони здоров'я Oracle включає компанію з електронних медичних записів Cerner, яку вони придбали за 28,3 мільярди доларів. Ця угода стала найбільшою в історії компанії і була укладена в грудні минулого року.

Звільнення в значній мірі стали результатом складних проблем, з якими Cerner стикнулася у співпраці з Департаментом у справах ветеранів США. Департамент найняв Cerner для заміни своєї системи медичних записів на технологію Cerner, зазначається у звіті.

Звільнені співробітники отримають вихідну компенсацію, яка складатиме чотири тижні заробітної плати, плюс додатковий тиждень за кожен рік роботи і компенсацію за використані дні відпустки.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий