IT-компанія GlobalLogic купує американську інженерну фірму Mobiveil. Що відомо

  • 11 января, 11:58
  • 3760
  • 0

Одна з найбільших на українському ринку IT-компаній GlobalLogic повідомила про те, що підписала угоду щодо купівлі американської фірми Mobiveil, яка має офіси в США та Індії. Вона займається наданням сервісів вбудованої інженерії.

Компанія GlobalLogic, що входить до трійки найбільших IT-роботодавців України, повідомила про укладення остаточної угоди щодо купівлі Mobiveil. Очікується, що це розширить можливості в галузі вбудованого програмного забезпечення для напівпровідникової, автомобільної, медичної галузей, а також медіа та High Tech. У компанії зазначили, що отримали й значний резерв кваліфікованих кадрів.

«Це неймовірна можливість об’єднати дві інноваційні компанії з великим досвідом роботи, які обслуговують багато провідних світових брендів. Цей стратегічний крок підкреслює наше прагнення задовольняти потреби клієнтів, і формувати резерв висококваліфікованих кадрів. Ми раді вітати Mobiveil у родині GlobalLogic і з нетерпінням чекаємо спільного написання наступної глави в галузі», – наголосив генеральний директор GlobalLogic Нітеш Банга.

GlobalLogic отримає доступ та всі переваги від роботи інженерних центрів Mobiveil. Вони розташовані в п’яти локаціях у США та Індії та доповнять інфраструктуру, яку компанія має в Центральній та Східній Європі. Окрім вбудованого програмного забезпечення, GlobalLogic розвиватиме також напрями апаратного забезпечення та технологій ASIC.

За словами генерального директора Mobiveil Раві Туммаркуді, його компанія і раніше співпрацювала з IT-гігантом, і тепер радо об’єднує зусилля.

«Це придбання дає Mobiveil можливість стати частиною унікальної культури GlobalLogic, розширити наші можливості та співпрацювати над новими інноваційними проєктами. Ми з нетерпінням чекаємо можливості використовувати це партнерство для надання передових рішень», – сказав він.

Раві Туммарукуді та ще два співзасновники Mobiveil, Гопа Періядан і Шрінівасан Дурайсвамі, приєднаються до GlobalLogic Leadership.

Mobiveil – це технологічна компанія зі штаб-квартирою в Кремнієвій долині. З 2011 року вона займається розробкою кремнієвої інтелектуальної власності та пропонує широкий асортимент SIP-ядер, контролерів мереж і вбудованих систем, адаптери інтерфейсів, мобільні рішення, пам’ять тощо.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий