Кнопка прискорення на YouTube: яка дозволить глядачам збільшувати швидкість відтворення відео вдвічі одним натисканням

  • 19 июля, 09:52
  • 3726
  • 0

В даний час, зміна швидкості відтворення на YouTube може бути складною і викликати незручності. В мобільному додатку потрібно торкнутися відео, натиснути на меню з трьома крапками, відкрити опцію швидкості відтворення, і тоді вам буде доступний вибір різних параметрів швидкості.

У значній кількості відео на YouTube, особливо розмовного формату, ведучі мають повільний темп мовлення, що дозволяє комфортно дивитися їх у пришвидшеному режимі. Деякі відеоавтори навіть рекомендують своїм глядачам використовувати цю опцію. Скоро шанувальники відтворення відео на більшій швидкості матимуть кнопку прискорення. Замість потреби в навігації по меню та кількох клацаннях, їм досить буде лише одного натискання, щоб прискорити відтворення відео.

Функція пришвидшення відео на YouTube наразі перебуває в експериментальному режимі та доступна лише користувачам платної підписки YouTube Premium. Довге торкання екрану відеоплеєра дозволяє встановити швидкість відтворення в два рази швидше.

Зараз збільшення швидкості відтворення на YouTube може викликати незручні відчуття. У мобільному додатку потрібно торкнутися відео, натиснути на меню з трьома крапками, обрати опцію "Швидкість відтворення", після чого ви зможете вибрати різні параметри швидкості відтворення.

На комп'ютері цей процес є дещо зручнішим, оскільки можна використовувати комбінацію клавіш Shift і «менше» або «більше», щоб пришвидшити або уповільнити відтворення відео без необхідності навіть заходити в меню. 

Тестування функції тривалого натискання для прискорення відео на YouTube триватиме до 13 серпня. Після завершення експерименту YouTube може запустити цю функцію для всіх користувачів.


Теги: youtube
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все