Команда NIX здобула світове визнання за рішення з кібербезпеки

  • 14 ноября, 07:00
  • 3758
  • 0

The DevOps Awards 2023 — престижна світова премія у сфері DevOps. Цьогоріч команда NIX з України здобула перемогу за кращу стратегію з кіберстійкості.

Фахівці з ІТ-команди NIX перемогли в категорії Best Use of Security in a DevOps Project. Разом з українцями в цій номінації змагались: Aviva, Tata, Platform.sh та інші. Міжнародне журі оцінювало, наскільки технологічні рішення учасників підвищують кібербезпеку продуктів та як впливають на клієнтський досвід.

«Будь-яке цифрове рішення може стати мішенню для кібератак. Останні кілька років загрози лише зростають. Тож ми маємо попереджати такі ситуації та вчасно реагувати на них. Раді, що нашу стратегію безпеки високо оцінило міжнародне журі. Значить, рішення нашої команди відповідає найвищим світовим стандартам безпеки, і ми робимо максимум для наших замовників», — Віктор Чернов, DevOps Team Lead у NIX.

«Цифрові продукти мають бути стійкими до кіберзагроз. Навіть коли терміново потрібне рішення, не слід нехтувати тестуванням безпеки. Щоб впевнитись, чи правильну стратегію ми обрали, у нас у команді є правила. Ми часто тестуємо код, починаємо це робити, щойно створили певну функціональність. Постійно навчаємось, щоб застосовувати нові методи та кращі практики. А відкритий діалог між розробниками та командами безпеки дозволяє нам втілювати дієві рішення», — Роман Миськевич, DevSecOps у NIX.

Про The DevOps Awards

Премію вручають із 2017 року. Цього року ІТ-команди з усього світу змагались у 17-ти категоріях: Most Innovative Project, Best DevOps Cloud Project, DevOps Leader of the Year, Best DevOps Tool/Product of the Year, Best Use of DevOps Technology, Best DevOps Automation Project. 

Повний перелік переможців опубліковано на офіційному сайті премії.


Теги: nix
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий