Компанія Netflix представила нову програму для управління іграми на iPhone з використанням контролера

  • 10 августа, 07:45
  • 3732
  • 0

Netflix розширює свою активність у галузі хмарного геймінгу, представивши додаток Netflix Game Controller для iOS-пристроїв. Ця програма дозволяє використовувати iPhone або iPad як контролер для ігор, які незабаром з'являться на платформі Netflix, повідомляє Ars Technica.

Додаток Netflix Game Controller доступний для завантаження безкоштовно в Apple App Store. Опис програми вказує, що вона "працює з іграми Netflix на різних смарт-телевізорах". Докладні деталі щодо дати випуску ігор на платформі Netflix наразі не надані.

У жовтні минулого року Netflix оголосив про свої плани зайнятися хмарним геймінгом. Майк Верду, віцепрезидент Netflix з питань ігор, повідомив, що компанія "вивчає можливості хмарного геймінгу" і вже відкрила дві власні ігрові студії в Південній Каліфорнії.

Netflix заявляє, що його ціль полягає не в змаганні з великими гравцями, такими як PlayStation або Xbox, а в наданні "додаткової цінності" своїм передплатникам, надаючи можливість грати у безкоштовні ігри на платформі стрімінгового відео.


Теги: netflix
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все