Готуйте гаманці. Netflix починає відмовлятися від найдешевшого плану передплати без реклами

  • 11 июля, 15:02
  • 3746
  • 0

Netflix почав попереджати клієнтів про зміну підходу до планів передплати. Тепер найдешевший рівень передплати передбачатиме показ реклами.

Користувачі у Великій Британії та Канаді почали отримувати повідомлення про те, що до 13 липня їм потрібно перейти на дорожчу підписку без реклами або дешевший рівень з підтримкою реклами, пише The Verge.

Ще в січні Netflix оголосив, що цього року розпочне поступове припинення підтримки найдешевшої підписки — базового рівня, починаючи з Великобританії та Канади. Незрозуміло, коли передплатники Netflix в інших країнах почнуть бачити такі повідомлення.

В Україні платформа поки що пропонує три рівні підписки: базовий за 4,99 євро з якістю 720p та одним пристроєм, стандартний за 7,49 євро з якістю 1080p та двома пристроями та преміум за 9,99 євро (якість 4К, підтримка 6 пристроїв). Після того, як базовий рівень буде скасовано, ті, хто хоче дивитися Netflix, матимуть лише три варіанти: дешевший стандартний з рекламою, стандартний без реклами або преміум без реклами.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий