Вигідна пропозиція. Apple Music можна отримати безкоштовно на три місяці

  • 21 августа, 09:01
  • 3330
  • 0

Користувачі, які ще не були передплатниками музичної стрімінгової платформи Apple Music, тепер можуть безкоштовно використовувати програму 90 днів.

Користувачі, які не є передплатниками та відкривають програму Apple Music на новому iPhone або iPad, зазвичай бачать пропозицію безкоштовного місяця користування послугою. Але до 23 вересня кожен, хто ще не підключався до служби потокової передачі музики Apple, зможе безкоштовно випробувати її протягом трьох місяців, пише Engadget.

Щоб отримати безкоштовний доступ, необхідно бути новим користувачем Apple Music, перейти у відповідну програму на своєму iPhone, iPad або Mac і оформити пробну версію. Ви також повинні зареєструватися за допомогою Apple Music на iPhone, Mac або iPad з найновішим програмним забезпеченням. Також потрібний Apple ID.

Послуга буде автоматично відновлена після закінчення пробного періоду, тому не забудьте скасувати передплату, якщо користуватиметеся пропозицією, але не захочете платити по 11 доларів на місяць.

Нагадаємо, раніше Apple пропонувала тримісячну пробну передплату для всіх клієнтів. Втім, на початку 2022 року пробну версію було скорочено до одного місяця.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий