Корпорація Samsung активно працює над розробкою нового хмарного ігрового сервісу для своїх смартфонів

  • 4 октября, 14:46
  • 3790
  • 0

Корпорація Samsung активно працює над розробкою нового хмарного ігрового сервісу для своїх смартфонів. Аналітики вбачають таке рішення у зв'язку зі зниженням обсягів продажів смартфонів, які виробляються південнокорейською компанією.

За інформацією The Korea Economic Daily, новий сервіс дозволить користувачам грати в ігри без необхідності встановлювати їх на своїх пристроях. Samsung враховує той факт, що багато користувачів бажають насолоджуватися іграми, але не бажають витрачати час на завантаження та встановлення нових додатків.

Плани компанії передбачають, що цей сервіс буде надаватися безкоштовно, і користувачі оплачуватимуть лише самі ігри. Крім того, Samsung планує стягувати від розробників менші комісії, ніж зазвичайна ставка 30%, яка зараз діє для покупок у магазинах додатків Google Play та App Store.

Фахівці вважають, що вирішення Samsung розширювати свої можливості в ігровій галузі може бути пояснене зниженням прибутку від продажу смартфонів. Цей хід схожий на дії Apple, яка у 2019 році впровадила власний ігровий сервіс Apple Arcade. В рамках цього сервісу користувачам пропонується доступ до більш ніж 100 ігор, хоча вони все одно повинні будуть завантажити та встановити їх на свої пристрої.


Теги: samsung
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий