Краще macOS: нова Windows 10 отримає найпотрібнішу функцію

  • 1 августа, 04:09
  • 4001
  • 0

Нам стало відомо про те, що нова версія десятої «вінди» незабаром скопіює одну з головних функцій macOS, тобто з ОС компанії Apple, яка призначена для iMac, MacBook та інших комп’ютерів. Така інформація надійшла від надійного джерела, якими в даному конкретному випадку виступили інсайдери, Стверджується, що нововведення зробить операційну систему від Microsoft значно зручніше в усіх відношеннях, тобто їй стане простіше користуватися.

Йдеться про нову систему оновлення ОС в разі виникнення будь-якої неполадки. Користувачі платформи macOS можуть за кілька хвилин відновитися з резервної копії Time Machine, що дозволяє їх електронних пристроїв завжди повноцінно працювати. У випадку ж з Windows 10 процес відновлення відбувається вкрай складно і заплутано, причому дуже часто в її роботі виникають неполадки, через які власники комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв стикаються з різними неполадками. На щастя, вже зовсім скоро все зміниться.

З’являться «хмарні» збереження, тобто резервні копії операційної системи Windows 10 зможуть оновлюватися буквально в кілька кліків мишею, а весь цей процес виявиться автоматизований. Новий спосіб оновлення десятої «вінди» буде працювати досить просто. Користувачеві потрібно буде при завантаженні ОС просто утримувати певну комбінацію клавіш на клавіатурі, після чого почнеться автоматичний процес завантаження даних з сервера Microsoft. В такому випадку «вінда» підвантажиться, запропонувавши відновити систему з зовнішнього накопичувача, якщо є резервна копія, або ж «з хмари», ймовірно, OneDrive.

Все це буде відбуватися автоматично, що дозволить Windows 10 завжди і всюди залишатися в працездатному стані. Коли таке нововведення з’явиться в операційній системі, на жаль, не розкривається, але воно гарантовано порадує всіх користувачів. Швидше за все, подібне нововведення стане частиною оновлення 19H2, яке вийде в першій половині 2020 року. Впровадити його до нинішньої осені співробітники Microsoft, при всьому бажанні, просто не встигнуть, бо чекає дуже велика робота, а є вона вкрай складною, так як належить врахувати безліч нюансів.


Теги: windows 10 macos
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все