Криза на ринку пам'яті призведе до мільярдних збитків Samsung

  • 18 июля, 04:08
  • 3831
  • 0

Samsung Electronics, який має найбільшу частку прибутку від продажу напівпровідникових компонентів, зокрема мікросхем пам'яті, стикається зі складнощами на ринку, що може призвести до серйозних фінансових втрат. За даними аналітиків, компанія може втратити значну суму від $7,9 млрд до $11,6 млрд у напівпровідниковому сегменті цього року, вказує Business Korea.


Такі фінансові збитки призведуть до того, що прибуток Samsung Electronics протягом року знизиться до $7 млрд, що становить 79,5% менше, ніж минулого року. Основною причиною цього спаду буде зниження попиту на мікросхеми пам'яті та інші напівпровідникові вироби.

У першому кварталі підрозділ Device Solutions, що відповідає за напівпровідникові технології в Samsung Electronics, зазнав збитків у розмірі $3,6 млрд, проте у другому кварталі ці збитки частково зменшилися. Загалом за перше півріччя експерти прогнозують втрати цього підрозділу Samsung на рівні близько $6,3 млрд.

Однак, є можливість покращення фінансових показників Samsung Electronics завдяки замовленням на виробництво флагманських чіпів, які використовуються для прискорення роботи систем штучного інтелекту. Ці замовлення можуть сприяти підвищенню обсягу продажу та прибутковості компанії.


Теги: samsung
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий