MIUI 11 отримає нові функції для камери

  • 2 декабря, 14:27
  • 5059
  • 0

У вересні цього року Xiaomi вперше представила MIUI 11 на презентації у Китаї. Оновлена прошивка отримала масу нових функцій і візуальних поліпшень, включно з повністю переробленим користувацьким інтерфейсом, новим шрифтом, оновленою функцією Always-On Display тощо. Хоча Xiaomi вже випустила стабільну версію MIUI 11 для низки пристроїв Xiaomi і Redmi, схоже, що компанія планує представити ще більше нових функцій в програмному забезпеченні. У коді MIUI 11 містяться відомості про декілька нових функцій програми камери, які перебувають на стадії розробки.

Відео теги в MIUI 11

Рядки коду в MIUI 11 свідчать про функцію під назвою «Video Tagging», яка дозволить вам встановити закладку під час запису відео. При відтворенні записаного відео в додатку галереї (ймовірно, тільки в стандартному додатку MIUI Gallery) ви можете перейти безпосередньо до закладки. Ця функція може стати в нагоді під час запису лекцій чи інтерв’ю. Оскільки вона дозволить вам помітити окремі частини запису для більш зручного редагування.

Сканування документів і посвідчень особи

Xiaomi також готується додати функцію, яка дозволить вам сканувати різні документи. Новий «режим документа» дозволить вам зберігати зображення в чорно-білому вигляді або «посилювати» їх, щоб зробити текст більш розбірливим. Також був виявлений окремий «Режим копіювання посвідчень особи». Режим містить підтримку двосторонньої зйомки і дозволяє створювати копію посвідчення особи формату А1 у форматі 1 х 1.

Підтримка HEIC

Додаток камери MIUI також отримає підтримку форматів файлів HEIF/HEIC для зображень. Високоефективний формат файлу був розроблений, щоб значно зменшити розмір зображень в порівнянні з форматами png або jpg, не втрачаючи багато деталей, і він дозволить вам зберігати більше зображень. Ви отримаєте можливість вибрати кращий формат в налаштуваннях камери, і ця опція називатиметься «HEIC Format». Невідомо, коли ці функції з’являться в додатку Camera MIUI 11. Але вже незабаром їх мають додати у бета-версію прошивки.


Теги: miui 11
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все