Міноборони потрібні IT-спеціалісти

  • 4 июля, 09:26
  • 3836
  • 0

Віталій Дейнега, засновник фонду "Повернись живим" та заступник міністра оборони, розповів у своєму першому інтерв'ю для "Лівого берегу", що Українське Міністерство оборони шукає IT-спеціалістів, які приєднаються до команди для розвитку цифрових технологій у військовій сфері.

«У нас в армії зараз люди працюють на своїх ноутбуках, як ми можемо проводити політику безпеки?, — говорить він. — Нам треба центри обробки даних, нам треба хмари, нам треба цифрові інструменти».

За словами Віталія Дейнеги, Міністерство оборони шукає IT-спеціалістів, програмістів, юристів, бізнес-аналітиків та інших зацікавлених осіб, які бажають долучитись до цифрового розвитку армії. Всі зацікавлені можуть зв'язатися за адресою hr@mil.gov.ua.

Ми створили місце, де будь-який IT-спеціаліст, навіть той, хто служить у Збройних силах, може приєднатись до нас і приносити перемогу через свою клавіатуру. Наш підрозділ є одним з небагатьох, що надає можливість перейти до нас для служби з військ. Я особливо ціную IT-фахівців, які вже пройшли через воєнний досвід, оскільки вони самі розуміють, наскільки важливо цифровізувати нашу армію і подолати її цифрові виклики", - зауважує Дейнега.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий