Motorola Edge засвітився у Twitter

  • 16 апреля, 12:04
  • 4075
  • 0

Після багатьох місяців витоків і чуток, Motorola підтвердила, що 22 квітня представить новий флагманський смартфон Motorola Edge+. Разом з ним також очікується середньобюджетна модель Motorola Edge на Qualcomm Snapdragon 765G. Сьогодні у Twitter опублікували, нібито, «живе» фото цієї моделі.

Motorola Edge отримає потрійну вертикальну тилову камеру. Зазначається, що це будуть 64 МП ширококутний сенсор, 16 МП ультраширококутний сенсор та 8 МП телеоб’єктив. Четвертий отвір, швидше за все, призначений для лазерного AF. На фото смартфон представлений у червоному скляному корпусі. Цікаво, що нові смартфони Edge відійшли від дизайнерського рішення, заснованого на підтримці модулів Moto Mods.

Також на тиловій частині є логотип Motorola, який, як помітно, не виконує роль сканера відбитків пальців. Швидше за все, його можуть розмістити на кнопці живлення або навіть додати підекранний сканер. На правій боковій грані розміщені стандартні кнопки – живлення та регулювання гучності. За попередніми даними, смартфон оснащений 6.67” дисплеєм з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення екрана 90 Гц. Передбачається, що фронтальна 25 МП камера буде розміщена в отворі у лівому куті дисплея. Припускається принаймні одна модифікація пам’яті із 6/128 ГБ. Смартфон має працювати на операційній системі Android 10, швидше за все на Android One, та отримає акумулятор ємністю 4500 мАг.


Теги: motorola edge+
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи