Опублікували характеристики та рендери флагмана Motorola Edge+

  • 6 марта, 08:18
  • 3951
  • 0

Останнім пристроєм Motorola, який можна назвати справжнім флагманом, був Moto Z3 у 2018 році. І ось очікується, що компанія повернеться в цю нішу з новим смартфоном Motorola Edge+. Нещодавно в мережі з’явилися деякі основні характеристики пристрою. А Pricebaba з Onleaks створили ексклюзивні 5K-рендери, а також 360° відео про майбутню новинку. Рендери показують, що Motorola Edge+ матиме ефектний вигнутий дисплей «водоспад» і, можливо, найменший виріз, який ми бачили у смартфоні.

Найпомітнішою особливістю Motorola Edge+ є, звичайно ж, його дисплей, який заокруглений по краях. Відповідно, рамок по боках нема, але є помітні рамки зверху і знизу. Іншим ключовим аспектом, який виділяється, є фронтальна камера в крихітному і ледь помітному отворі. Рендери також припускають, що телефон буде досить потужним. Згідно з даними Onleaks, габарити становитимуть 161.1 х 71.3 х 9.5 мм.

Як видно на зображеннях, смартфон матиме проріз для динаміка над дисплеєм. Говорячи про дисплей, флагман отримає екран розміром від 6.5” до 6.8”. OnLeaks також підтверджує, що він матиме сканер відбитків пальців, хоча цього не видно на рендерах. На задній панелі розташовані потрійна камера і логотип компанії в формі крила кажана. Світлодіод навколо логотипу натякає на те, що він може перетворитися в світловий індикатор сповіщень. Також можна помітити два мікрофони з шумозаглушенням – один над камерою, а інший у напрямку до нижнього краю. Флагман буде оснащений 3.5 мм аудіороз’ємом у верхній частині, а також роз’ємом USB Type-C. На правому боці є текстурована кнопка живлення, поряд з кнопками регулювання гучності.

Motorola Edge+: попередні технічні характеристики

Згідно з попередніми даними, смартфон матиме 6.67” вигнутий дисплей з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення екрана 90 Гц. Як очікується, він працюватиме на Qualcomm Snapdragon 865, матиме 8 та 12 ГБ ОЗП.

Також відомо, що пристрій працюватиме із Android 10 (Android One). Він буде оснащений акумулятором ємністю 5170 мАг і, звісна річ, тут має бути підтримка швидкої зарядки. Він також буде першим смартфоном компанії з підтримкою мереж 5G. Поки що, це всі відомі дані.


Теги: motorola edge+
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все