Мрія автора. Три причини, чому ASUS ProArt P16 - ідеальна робоча станція для дизайнера

  • 22 августа, 11:05
  • 3461
  • 0

ASUS ProArt P16 - тонкий і легкий, але при цьому потужний ноутбук з великою продуктивністю та розкішним 16-дюймовим дисплеєм. А також із неймовірними можливостями штучного інтелекту. Як ви жили без нього раніше?

Ноутбук для дизайнера, відеомейкера, та й узагалі творчої особистості будь-якого польоту сьогодні має відповідати одразу кільком вимогам. Які можна без натяжки назвати взаємовиключними.

Від такого ноутбука автори чекають і високої продуктивності, і обов'язково з розширеними можливостями ШІ. І в той же час – дисплея з голлівудською якістю. І все це має поміщатися у тонкому та легкому корпусі. І, звичайно ж, забезпечувати гідну автономність, що вкрай важливо в наші складні часи, коли багато справжніх творців довго сидять без електрики в розетці.

На ринку не так і багато ноутбуків, які хоча б частково відповідають цьому складному переліку вимог. І точно майже немає ноутбуків, що мають «галочки» у всіх графах.

Коли ви знайдете такий ноутбук, вам точно не захочеться пройти повз.

Втім, довго шукати цього разу не доведеться.

На українському ринку з'явився новий герой – ASUS ProArt P16.

Цей 16-дюймовий ноутбук оснащений процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370 вже доступний в Україні.

Але що робить його таким особливим? Давайте подивимося.

Створюйте легше: інновації для кожного кроку

Здавалося б, через що галас? Адже на ринку безліч потужних ноутбуків на будь-який смак.

Однак на голій продуктивності далеко не поїдеш. Творчі люди знають, наскільки важливо, щоб, образно кажучи, до молотка додавалася зручна ручка.

ASUS ProArt P16 - це якраз історія про це.

Уявіть, що ваші творчі ідеї оживають із легкістю.

Завдяки ШІ-додаткам StoryCube та MuseTree, окремій клавіші Copilot, програмному центру ProArt Creator Hub та контролеру ASUS DialPad, кожен етап вашого творчого процесу стає простіше та ефективніше.

StoryCube допоможе вам організувати всі ваші цифрові активи, а MuseTree перетворить ескізи на готові зображення за лічені секунди.

ProArt Creator Hub – це ваш персональний портал для налаштування параметрів пристрою та оптимізації творчого процесу.

А ASUS DialPad дозволяє зручно взаємодіяти із професійними програмами, змінюючи розмір пензля або швидко скасовуючи дії. І все це – на відстані одного дотику.

Творіть швидше: потужність у ваших руках

Ну, а що ж продуктивність?

Коли ви визначилися з творчими завданнями та вибрали потрібні інструменти, вам необхідно, щоб ноутбук клацав ці завдання як горішки.

Що може запропонувати Asus ProArt P16?

Процесор AMD Ryzen AI 9 HX 370 з ШІ-продуктивністю 50 TOPS та відеокарта GeForce RTX 4070 з ІІ-продуктивністю 321 TOPS забезпечують неймовірну швидкодію для якісної роботи над проектами.

Сенсорний OLED-дисплей ASUS Lumina з роздільною здатністю 4K відрізняється високою точністю відтворення кольорів, що робить його ідеальним для роботи з графікою та відео.

Завдяки вдосконаленій системі охолодження, оперативної пам'яті LPDDR5X об'ємом до 64 ГБ та твердотільного накопичувача PCIe 4.0 ємністю до 4 ТБ, ProArt P16 без проблем впорається з найвибагливішими завданнями.

Ну і нарешті, скажемо про проблему, яка незмінно переслідує всіх любителів навантажувати потужне «залізо» вражаючими завданнями – про охолодження.

Ми всі знаємо, що перегрів може звести нанівець весь ефект від високої продуктивності.

ProArt P16 готовий до такого виклику.

Технологія охолодження ProArt P16 Ambient Cooling забезпечує максимальну продуктивність із мінімальним рівнем шуму, а система з трьох вентиляторів ефективно розсіює тепло.

Творіть будь-де: свобода руху

ProArt P16 відкриває безмежні можливості для творчості у будь-якому місці та у будь-який час. Його новий компактний корпус завтовшки всього 14,9 мм і важить 1,85 кг.

Це означає, що ви можете взяти його з собою будь-куди - від студії до кав'ярні, від офісу до парку.

Дизайн ноутбука натхненний точністю професійних фото- та відеокамер, а вертикальні смужки на шарнірах нагадують деталі дизайну камер класу hi-end.

На завершення

Жоден інший ноутбук на ринку поки не обіцяє такого напрочуд широкого діапазону можливостей для творчої людини.

Висока продуктивність з ефективним охолодженням. Потужна підтримка функцій ІІ. Професійний дисплей. Набір інноваційних програм. І все це — у тонкому та легкому корпусі.

Ноутбук ProArt P16 з процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370, 64 ГБ оперативної пам'яті та SSD на 2 ТБ вже в Україні за ціною 158 999 грн.

Ноутбук можна купити в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна та в онлайн-магазинах українських партнерів компанії ASUS.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий