Найбільше оновлення в історії. iOS 18 від Apple може стати проривним

  • 31 января, 11:08
  • 3746
  • 0

Apple може презентувати нову версію своєї операційної системи для iPhone вже за 4 місяці. Очікування щодо оновлення вкрай високі.

Майбутнє оновлення програмного забезпечення від Apple може стати найбільшим в історії компанії, стверджує відомий інсайдер компанії Марк Гурман.

«Мені сказали, що нова операційна система розглядається в компанії як одне з найбільших оновлень iOS – якщо не найбільше – в історії компанії. З цим знанням червнева конференція розробників Apple має бути досить захоплюючою», - написав Гурман у своєму останньому інформаційному бюлетені Power On для Bloomberg.


NV Техно писав, що в новій iOS, як очікується, буде значно оновлено голосовий помічник Siri, який зараз має обмежені можливості і відстає від голосових помічників конкурентів. Siri може почати працювати на базі великої мови AppleGPT, що значно розширить її функціонал.

Крім цього, передбачають появу нового стандарту обміну повідомленнями RCS. У листопаді Apple оголосила, що впровадить у свої смартфони RCS у 2024 році шляхом оновлення програмного забезпечення. Поява RCS надасть обміну повідомленнями між користувачами iPhone та Android широкий спектр функцій у стилі месенджера від Apple iMessage.

Презентація нової операційної системи може відбутися на заході WWDC у червні.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий