Назвали дати виходу консолей PlayStation 5 та Xbox Project Scarlett

  • 21 ноября, 09:52
  • 4767
  • 0

Один із інсайдерів повідомив точну дату виходу PlayStation 5, а також ціну консолі на старті продажів. Зауважимо, це ж джерело назвало дату виходу Xbox Project Scarlett і консоль від Microsoft надійде у продаж раніше, ніж приставка Sony.

Дата виходу та ціна PlayStation 5 

Інсайдер PSErebus зазначив, що в комплекті з PlayStation 5 буде йти SSD-накопичувач об'ємом 2 ГБ і гра Gran Turismo 7.

Sony запустить PlayStation 5 в декількох країнах в період свят 2020 року. У Північній Америці консоль стане доступна 20 листопада за рекомендованою ціною 499 доларів (близько 12 000 гривень за курсом станом на 20 листопада 2019 року, – ред.),
– йдеться в повідомленні.

Дата виходу та ціна Xbox Project Scarlett

Трохи пізніше інсайдер розкрив вартість Xbox Project Scarlett: згідно з його відомостями, вона буде такою ж, як у конкурента. Дату виходу консолі Microsoft він розкрив минулого тижня. На його думку, Xbox Project Scarlett надійде в продаж 6 листопада 2020 року.

Достовірність витоку

Тут можна було б подумати, що якось занадто багато вийшло важливих інсайдів для одного не надто популярного Twitter-аккаунта. Критичний погляд на ситуацію – корисне і правильне справу, але не варто забувати, що це джерело раніше відзначилося правдивим прогнозом дати виходу гри The Last of Us Part II. Яку, втім, згодом перенесли.


Теги: playstation 5
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все