Новый процессор Snapdragon 855 Plus обогнал в производительности Apple A12 в iPhone XS

  • 22 июля, 05:59
  • 4255
  • 0

Qualcomm випустили поліпшену версію торішнього процесора Snapdragon 855, і новинка обігнала в тестах навіть найсильніших конкурентів.

Американська компанія Qualcomm – один з головних гравців на ринку мобільних процесорів. Саме їх чіпи встановлені в 80% всіх нових флагманів, включаючи iPhone.

В Qualcomm не так давно оголосили про рідкісний оновленні свого флагманського чіпсета серії Snapdragon 8, але вже дають нам вагомі підстави для переходу на телефон з цим процесором в кінці 2019 року. Анонсується, що першим телефоном з цієї «новинкою» всередині стане Asus ROG Phone II, але інший ігровий телефон, Black Shark 2 Pro від Xiaomi, схоже, теж не змусить себе довго чекати.

Як повідомляє портал PhoneArena, компанія Xiaomi не тільки розіслала запрошення на захід 31 липня, щоб представити ігровий смартфон нового покоління, а й «засвітила» Black Shark 2 в базах даних синтетичного тесту Geekbench, і його результат підтвердив швидший чіпсет Snapdragon 855 Plus. Тест багатоядерності показав результат в 11304 бали, ці цифри відразу ж підняли новий чіпсет на вершину рейтингу Geekbench, зробивши його найшвидшим смартфоном на Android. Більш того, ці результати вище, ніж у процесора Apple A12, який встановлений в iPhone XS (цей смартфон набрав 11096 балів).

В Qualcomm заявили, що розігнаний чіпсет оптимізований для роботи з 5G і AI, проте як і раніше не підтримує тип пам’яті DDR5, тому новий модуль пам’яті Samsung 12 ГБ, анонсований вчора, не з’явиться в новому Galaxy Note 10, який також обіцяють випустити на даному процесорі.

Також повідомляється, що тактова частота CPU збільшилася до 2,96 ГГц, а продуктивність графічної складової поліпшили на 15%. Snapdragon 855 Plus, як і його «молодший брат» Snapdragon 855 розроблений з 7-нанометровим техпроцесом.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все