OpenAI придбала компанію з дизайну штучного інтелекту "Global Illumination"

  • 17 августа, 14:49
  • 3732
  • 0

Це перший випадок публічно придбання компанією OpenAI за майже сім років її існування. Докладні умови угоди залишаються конфіденційними, про це пише TechCrunch.

«Ми дуже раді тому впливу, який вони матимуть на OpenAI «, – йдеться в короткому повідомленні, опублікованому в офіційному блозі OpenAI. «Вся команда приєдналася до OpenAI, щоб працювати над нашими основними продуктами, включаючи ChatGPT».

Починаючи з моменту свого заснування в 2021 році, Global Illumination, заснована Томасом Дімсоном, Тейлором Гордоном і Джоуї Флінном, брала активну участь у ряді проектів. Під підтримкою венчурних компаній Paradigm, Benchmark та Slow, команда Global Illumination здійснювала розробку та створення продуктів для платформ Instagram і Facebook, а також для YouTube, Google, Pixar і Riot Games.

Томас Дімсон, який виступав у якості директора з інжинірингу в Instagram, відіграв важливу роль у вдосконаленні алгоритмів пошуку на цій платформі. У своїй посаді він сприяв створенню команд, що відповідали за функцію "Explore" в Instagram, розміщення Stories, розробку IGTV та загальну інженерію даних.

Найновіший продукт від Global Illumination - це гра "Biomes", відкрита масова багатокористувацька рольова онлайн-гра у жанрі пісочниці (MMORPG), подібна до Minecraft. Цей проект був створений для онлайн-середовища.


Теги: ai
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все