PayPal виводить на ринок свій власний стейблкоїн під назвою PYUSD

  • 8 августа, 06:27
  • 3716
  • 0

Фінансово-технологічна компанія PayPal оголосила про запуск свого власного стейблкоїна з назвою PayPal USD (PYUSD), який призначений для здійснення платежів та грошових переказів. Зазначений стейблкоїн буде випускатися спільно з Paxos Trust Co, за інформацією від Bloomberg. Спочатку ця криптовалюта буде доступна лише для клієнтів PayPal в Сполучених Штатах.

Стейблкоїн PYUSD повністю гарантовано активами, такими як долари США, короткострокові казначейські облігації та аналогічні грошові еквіваленти. Його вартість прив'язана до долара США, і він буде доступний для клієнтів PayPal в США. Головний виконавчий директор PayPal, Ден Шульман, сподівається за допомогою PYUSD підсилити провідне положення компанії в сфері цифрових платежів, використовуючи технологію, яка забезпечує швидкі та вигідні перекази без посередництва централізованих установ.

"В майбутньому цей стейблкоїн може стати частиною загальної платіжної інфраструктури", -  розповів Шульман у своєму інтерв'ю.

PYUSD призначений для обміну на долари в будь-який час, а також може бути конвертований у інші криптовалюти, доступні на платформі PayPal. Цим токеном можна розраховуватися за покупки, а незабаром його також можна буде використовувати в популярному платіжному додатку PayPal Venmo. Користувачі зможуть легко пересилати свої токени між PayPal та гаманцем Venmo.Ця криптовалюта також може бути переведена до сумісних з PayPal зовнішніх гаманців.На початковому етапі PayPal очікує, що PYUSD буде в основному використовуватися в областях, пов'язаних з криптовалютою та технологією web3, наприклад, для торгівлі іншими цифровими токенами та внутрішньоігрових платежів. Поступово його застосування може розширитися на галузі, такі як грошові перекази та мікроплатежі.





0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи