PlayStation 5 показали на нових рендерах

  • 4 марта, 12:46
  • 3920
  • 0

Раніше очікувалося, що компанія Sony представить ігрову консоль нового покоління, PlayStation 5, до кінця лютого 2020 року, однак цього так і не сталося. І наразі невідомо, коли саме японська компанія планує представити своє творіння. Проте, це 100% має статися до Різдва 2020 року. Тому, залишається лиш питання часу. З інформації, яка нам відома, так це те, що Sony може представити дві моделі консолі, слабшу (PS 5) та потужнішу (PS 5 Pro). Про це ви можете почитати за посиланням. Тільки, як саме виглядатиме PS5, досі залишається загадкою.

Джермейн Сміт (Jermaine Smit) на власному каналі Concept Creator у YouTube вирішив показати своє бачення PlayStation 5. Як видно з відео та фотографій, нова консоль дійсно виглядає у стилі японської компанії. Окрім консолі, Джермейн Сміт також показав дизайн контролера (DualShock 5), який базується на витоках інформації та патентах компанії Sony.

За попередньою інформацією, ігрова консоль має коштувати не менше $ 400. Компанія планує тримати конкурентоспроможну ціну, щоб суперничати з Xbox Series X від Microsoft, про яку відомо зараз фактично усе, включно з дизайном та характеристиками, але ціна досі залишається невідомою. Не виключено, що Microsoft, як і Sony, також може випустити дві консолі, які називатимуться Xbox Series X (потужніша модель) та Xbox Series S (слабша та дешевша модель).


Теги: playstation 5
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все