«ПриватБанк» миттєво відкриватиме рахунки ІТ-підприємцям. Як працює сервіс

  • 16 марта, 14:19
  • 3747
  • 0

"ПриватБанк" продовжує розширювати перелік послуг для бізнесів. Фінустанова повідомила про запуск fast line – це можливість миттєво відкрити новий рахунок для українських підприємців, які працюють та надають послуги в ІТ-галузі.

«Тепер для відкриття нового рахунку на сайті банку треба пройти 6 простих кроків, що займатиме не більше 5 хвилин», – йдеться в повідомленні пресслужби.

Для цього потрібно перейти за посиланням на сайт фінустанови та послідовно:

  1. обрати тип бізнес-рахунку;
  2. авторизуватися в системі;
  3. заповнити анкету;
  4. обрати тарифний план;
  5. оформити віртуальну картку;
  6. підписати документи.

У «ПриватБанку» діє спеціальна програма з обслуговування ІТ-ФОПів, за умовами якої їхні рахунки відкривають та обслуговують безплатно. Вона включає спеціальний пільговий тариф «ІТ-експерт», цілодобовий продаж та безплатний обмін валют, просте керування фінансами, а також весь необхідний айтівцям функціонал просто в мобільному застосунку.

У фінустанові нагадали, що:

  1. тариф на переказ коштів на особисту картку для клієнтів не перевищує 50 грн;
  2. подовжили торговельну сесію із зарахуванням іноземної валюти без комісії день у день;
  3. платежі IT-підприємцям на суму до 400 тис. грн (в еквіваленті) завдяки спрощеному валютному контролю зараховуються автоматично;
  4. фрилансери, які працюють на Upwork, Google, Payoneer та інших платформах, можуть налаштувати автоматичну платформу надсилання документації ЗЕД у банк.

Керувати фінансами можна в мобільному застосунку «Приват24 для бізнесу» та його вебверсії, а також у розділі меню «Бізнес» у «Приват24».

«Важливо, що інтеграція “Приват24” із сервісом Payoneer надає можливість швидкого створення акаунту та зарахування коштів на рахунок ФОП. Служба підтримки ІТ-підприємців та фрилансерів – freelancer@privatbank.ua, – додали у фінустанові.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все