Після скандалу керівник компанії Unity вирішив покинути посаду

  • 11 октября, 09:53
  • 3755
  • 0

У прес-релізі компанії повідомляється, що Джон Річітелло звільнився з посад генерального директора, президента, а також голови та члена ради директорів Unity після спалаху скандалу щодо нової системи збору коштів від користувачів їхнього розробника гри, що викликав широке обурення.

Наразі обов'язки генерального директора і президента компанії тимчасово виконує Джеймс М. Уайтхерст. Раніше він обіймав посаду вищого радника та президента компанії IBM, і до цього він приєднався до неї після придбання нею програмної компанії Red Hat, де він також обіймав посаду президента. Річітелло залишатиметься консультантом Unity на протязі перехідного періоду. Пост голови правління компанії перейшов до Рулофа Бота, який обіймає посаду головного незалежного директора. Пошук постійного кандидата для цієї ролі буде проводити ведуча спеціалізована фірма.

Декілька тижнів тому Unity внесла зміни в свою бізнес-модель, що призвело до значного обурення серед користувачів. Зокрема, вони вирішили вимагати комісію за завантаження ігор, створених на їхньому движку, які перевищували встановлений ліміт. 



Теги: unit.city
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все