П’ять українських стартапів візьмуть участь у 2024 SelectUSA Investment Summit у США

  • 8 июня, 10:53
  • 3757
  • 0

П’ять українських стартапів із кібербезпеки візьмуть участь у SelectUSA Investment Summit 2024, про це повідомили організатори української делегації.

Саміт проходитиме з 23 до 26 червня у Вашингтоні. Це масштабна інвестиційна подія, яка щороку об’єднує тисячі інвесторів, представників компаній і стартапів, організацій економічного розвитку та експертів галузі для укладення ділових угод.

Щоби потрапити на саміт, компанії мали відповідати бодай одному з його критеріїв: існувати на ринку менше ніж 10 років, мати менше за $10 млн річного доходу та до 40 співробітників у команді.

Хто поїде на SelectUSA Investment Summit від України:

  1. CyberJab (TM) — платформа управління знаннями з кібербезпеки;
  2. Cyber Unit Technologies — платформа для навчання з кібербезпеки;
  3. Cybrex.ai — платформа, що фокусується на модерації контенту на платформах користувацького контенту на основі штучного інтелекту;
  4. LetsData — рішення на основі штучного інтелекту, що прогнозує комунікаційні ризики та можливості та допомагає організаціям протистояти загрозливим інформаційним кампаніям;
  5. UnderDefense — CyberSecurity-as-a-Service платформа, яка надає послуги для комплаєнсу, MDR та автоматизації реагування на інциденти без коду.

Участь стартапів у події організували проєкт USAID Кібербезпека USAID Cybersecurity Activity та Ukrainian Bridge за підтримки UNIT.City.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий