Схаменулися. Spotify повернув користувачам безкоштовну функцію, за яку раніше вимагав платити

  • 17 августа, 12:34
  • 3691
  • 0

Користувачі Spotify, які не платять за передплату, можуть знову бачити текст будь-якої пісні, яку вони слухають на платформі.

Платформа Spotify зіткнулася з негативною реакцією користувачів після того, як обмежила для користувачів без передплати можливість переглядати тексти пісень, що прослуховуються, 3 треками на місяць, спонукаючи їх почати платити за використання сервісу. На цьому фоні платформа вирішила скасувати це обмеження. Тепер користувачі без платної підписки можуть переглядати тексти пісень без обмежень.

«У Spotify ми завжди тестуємо. … Доступність наших функцій може відрізнятися залежно від рівня, ринків та пристроїв. Протягом найближчих тижнів ми розширимо доступність текстів пісень для користувачів Spotify Free, щоб більше людей могли насолоджуватися переглядом більшої кількості пісень у всьому світі», - сказав представник Spotify у коментарі Engadget.

Нагадаємо, восени минулого року Spotify почав вимагати у деяких безкоштовних користувачів придбати передплату для того, щоб переглянути тексти більш ніж 3 пісень на платформі за місяць. У травні цього року вимога поширилася на більшу кількість користувачів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий