Розумний перстень Galaxy Ring від Samsung – що відомо про майбутню новинку

  • 4 марта, 10:03
  • 3806
  • 0

Минулого місяця під час заходу Galaxy Unpacked, Samsung трохи розповіла про новий пристрій – розумний перстень Galaxy Ring. The Verge вдалося ознайомитися з прототипом і навіть показати, як майбутня новинка виглядатиме.

Ось що відомо:

  1. Прототипи Galaxy Ring буде представлений у трьох кольорах: платиново-сріблястий, керамічно-чорний і золотистий. Хоча Samsung підкреслює, що фінальний продукт може відрізнятися.
  2. Galaxy Ring легший, ніж здається, і не відчувається таким масивним, як на перший погляд.
  3. Він має трошки вглиблену форму, і кожен колір пропонується в розмірах від 5 до 13.
  4. Тривалість роботи акумулятора Galaxy Ring збільшується в моделях з більшими розмірами персня.
  5. Очікується, що смартперстень надійде у продаж пізніше цього року.

  1. Віцепрезидент Samsung з питань цифрового здоров’я доктор Хон Пак не уточнив, які датчики має девайс, але згадав про аналіз сну на основі показників серцевого ритму, рухів та дихання.
  2. Galaxy Ring допоможе введенню нового показника, який Samsung найближчим часом представить у програмі Health під назвою «Бал моєї життєздатності» (My Vitality Score). Він враховує чотири фактори: сон, активність, частоту серцевих скорочень у стані спокою та варіабельність серцевого ритму.
  3. Власники перснів також зможуть вказати певні цілі щодо здоров’я та отримувати відповідні оновлення й поради у формі так званих «карт підсилення» (Booster Cards), які теж з’являться в програмі Galaxy Health пізніше цього року.

Galaxy Ring стане частиною екосистеми Samsung Health і буде сумісний з Galaxy Watch. Користувачі зможуть одночасно використовувати обидва пристрої для відстеження свого здоров’я.

Galaxy Ring буде сумісний лише з телефонами Samsung Galaxy, хоча пізніше компанія планує зробити його доступним і з іншими пристроями Android. Сумісність з iOS все ще не визначена. У будь-якому випадку, ми дізнаємося більше упродовж найближчих місяців, зокрема точний набір датчиків, ціну та дату продажу.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все