ЄС підтримує захід "Глобальний злом проти коронавірусу" - зареєструйтеся зараз, щоб приєднатися до боротьби

  • 8 апреля, 11:58
  • 4112
  • 0

Європейський Союз і ініціатива EU4Digital підтримують онлайн-хакатон під назвою "Глобальний злом" (Global Hack), призначений для обміну і швидкої розробки ідей для терміново необхідних рішень в рамках нинішньої пандемії коронавірусу.


Експерти в своїх галузях, вчені, технічні ентузіасти, лідери бізнесу, керівники проектів, експерти з маркетингу, дизайнери і новатори зі Східних країн-сусідів ЄС та всього світу запрошуються взяти участь в заході "Глобальний злом", який буде проходити повністю в режимі онлайн 9 і 12 квітня.

Онлайн-хакатон організовують Accelerate Estonia, Garage48 та Guaana за підтримки Devpost.


Європейська Комісія надасть "Глобальному злому" до 75 000 євро в якості призів командам-переможцям. Загальний призовий фонд за кращі ідеї становить 100 000 євро.

ЄС також зробить свій внесок у вирішення проблем, пов'язаних з урядом, в області стартапів, малого бізнесу та електронної охорони здоров'я, а також допоможе знайти життєздатні рішення там, де вони необхідні.


Мета заходу "Глобальний злом" - об'єднати людей з усього світу для обміну ідеями, ноу-хау і кращими практиками, щоб запропонувати креативні і гнучкі рішення. Завдяки об'єднанню наставників світового класу і талановитих команд, можуть бути знайдені рішення для кращого майбутнього. На хакатоні будуть представлені нові рішення, які продемонструють, як цифрові інновації можуть бути використані для зв'язку між місцевими районами і надання допомоги найбільш вразливим людям.

Цей онлайн-захід вже привернув увагу всього світу, включаючи Forbes, Silicon Republic і CNN, а також багатьох наставників світового рівня, таких як Сем Альтман, генеральний директор OpenAI, колишній Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес і фахівець з громадської охорони здоров'я і нейро-технолог Халія.


Для участі в хакатоні ви можете зібрати команду з 6-12 осіб, які віддані ідеї. Керівник групи повинен зареєструвати ідею і назву через Guaana. Під час хакатону учасники розроблять свої кращі і найяскравіші ідеї, щоб впоратися з соціально-економічною кризою, що триває, і підтримати відновлення після неї. Через сторінку reddit кожен може публікувати ідеї, щоб отримати відгуки інших користувачів, знаходити партнерів і дізнатися про правила подачі заявок.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий