Samsung Galaxy Fold встановив рекорди продажів

  • 14 декабря, 11:44
  • 5122
  • 0

Перший масово доступний смартфон з гнучким екраном Samsung Galaxy Fold був представлений в лютому цього року і повинен був вийти навесні, проте через конструктивні недоліки реліз смартфона затримався до осені цього року.

Скільки смартфонів продала Samsung

Попри те, що виробник випускає Samsung Galaxy Fold вкрай обмеженими партіями, південнокорейська компанія з гордістю повідомила про те, що вона реалізувала вже більше одного мільйона смартфонів Samsung Galaxy Fold, повідомляє Techcrunch.

З огляду на те, що ціна Samsung Galaxy Fold становить близько 2000 доларів, нескладно підрахувати, що дохід від реалізації одного мільйона смартфонів перевищив 2 мільярди доларів. Крім того, спочатку повідомлялося про те, що в цьому році Samsung реалізує від 500 тисяч до 1 мільйона смартфонів Samsung Galaxy Fold.

Сама Samsung вже заявила про свій намір продати близько 6 мільйонів подібних складних смартфонів в наступному році.

Ціна в Україні

Galaxy Fold в Україні також в обмеженій кількості. Це й не дивно, адже ціна підійде не усім. Його вартість становить 57 000 гривень. Це на 11 тисяч гривень дорожче, ніж топова версія нового iPhone 11 Pro Max (з 512 ГБ пам’яті). У подарунок користувачі отримають бездротові навушники Galaxy Buds.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи