Samsung підтвердив назву нового гнучкого смартфона

  • 9 февраля, 11:24
  • 4075
  • 0

Наступного вівторка, 11 лютого 2020 року, компанія Samsung представить нову серію Galaxy S20 в Сан-Франциско. Новий складаний телефон також буде представлений під час заходу Galaxy Unpacked 2020. Довгий час було неясно, якою буде офіційна назва складного телефона. У мережі часто використовувалося назву «Galaxy Fold 2», деякий час навіть думали, що кодове ім’я «Bloom» також буде назвою продукту. В середині січня стало відомо, що швидше за все він називатиметься Samsung Galaxy Z Flip. Тепер є докази, що назва «Z Flip» була підтверджена самою компанією. Корейський виробник зареєстрував товарний знак для цієї моделі.

Samsung Z Flip

7 лютого 2019 року Samsung Electronics подала заявку на отримання товарного знака в EUIPO (Бюро інтелектуальної власності Європейського Союзу). Документ для «Samsung Z Flip» належить до категорії 9, з наступним описом: мобільні телефони; смартфони і планшетні комп’ютери; відкидна кришка для мобільних телефонів; смартфони.

Цим запитом Samsung підтверджує, що новий складаний телефон дійсно отримав назву Z Flip. Логічно, що смартфон належить до серії Galaxy. Врешті-решт, всі мобільні телефони компанії належать до серії Galaxy. Проте, примітно, що Samsung не додала слово «Galaxy».

Найчастіше компанія не включає слово «Galaxy» в товарний знак. Однак, як правило, назва моделі представляється як з Galaxy, так і без. Звичайно, можливо, що заявка на товарний знак для «Galaxy Z Flip» все ще знаходиться на розгляді. Можливо, що цей документ також буде опубліковано впродовж наступних днів.

Назва Galaxy використовується вже багато років. Телефон Samsung Galaxy i7500 був представлений в 2009 році. Це був перший смартфон Samsung, який працював на ОС Android. Його наступником стала серія Galaxy S, яка й досі продовжує існувати. Оскільки Z Flip також буде працювати на операційній системі Android, цілком ймовірно, що він також потрапить в серію Galaxy.

Ціна і доступність

Очевидно, що компанія хоче випустити Z Flip якомога швидше. Очікується, що він коштуватиме дешевше, ніж Galaxy Fold. Припускається, що ціна становитиме близько € 1 600. Одночасно з моделями Samsung Galaxy S20 і Z Flip також будуть анонсовані нові бездротові навушники Galaxy Buds+. Оновлені навушники мають ємнісніший акумулятор на 270 мАг, але не отримають активного шумозаглушення. Швидше за все, компанія надаватиме їх безкоштовно при передзамовленні моделі Flip або однієї з моделей S20.


Теги: samsung
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все