Samsung показала новий тип смартфона на CES 2020

  • 9 января, 10:23
  • 4236
  • 0

Наступного місяця очікується вже другий складний смартфон від компанії Samsung. Є припущення, що він називатиметься Galaxy Fold 2. Але остаточна назва, наразі, невідома, оскільки він не стане прямим наступником Samsung Galaxy Fold. У «розкладеному» стані пристрій має видовжену конструкцію, а не форм-фактор планшета. Цей інноваційний пристрій представлений на CES 2020, на приватному стенді Samsung Display.

При натисканні кнопки з’являється додаткова частина дисплея, яка збільшує поверхню екрана. Гнучкий екран буде розширюватися по ширині. Таким чином, ви можете легко перетворити 6” дисплей смартфона в 8” екран.

Це поліамідний пластиковий екран, подібний на той, що використовується для Galaxy Fold. Цей пристрій, швидше за все, матиме надтонкий скляний дисплей, стійкий до подряпин. Однак цей гнучкий екран буде складніше використовувати для прототипу смартфона. Врешті-решт, це не просто екран, який складається в одній точці – його можна згорнути в корпусі. Пластик легше гнути, ніж ультратонке скло. Технологія повинна бути готова за 2 або 3 роки, щоб фактично стати комерціалізованою.

Це, звичайно, не перший випадок, коли згадується про висувний смартфон Samsung. У липні минулого року з’явилися дані про телефон Galaxy, який можна витягнути по ширині. Два місяці по тому корейський виробник також запатентував смартфон-слайдер Galaxy, який можна було розсувати вгору. Samsung не єдиний виробник, який має такі дисплеї в розробці. Компанія LG вже подала заявку на отримання кількох патентів на аналогічні моделі смартфонів. Xiaomi і TCL також нещодавно зареєстрували висувні смартфони.


Теги: samsung
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все