Samsung та LG Innotek змушені зупинити виробництво

  • 2 марта, 16:40
  • 4112
  • 0

Компанії Samsung Electronics та LG Innotek вимушено закрили свої фабрики в Південній Кореї. Це сталося після того, як в обох компаніях був зафіксований позитивний результат на коронавірус.

Завод Samsung з виробництва мобільних пристроїв в Гумі був закритий для проведення дезінфекції. Він знаходиться недалеко від Тегу, де було підтверджено більшість випадків зараження вірусом в Південній Кореї. Завод мають відкрити у вівторок. Samsung повідомила, що у співробітника був позитивний результат на вірус, додавши, що зробить «всіх необхідних заходів» для запобігання його поширенню. На цій фабриці в Гумі збирають смартфони Samsung Galaxy Z Flip та серію Galaxy S20, хоча на її виробництво припадає невелика частина всієї продукції смартфонів компанії.

Samsung Galaxy S20

Тим часом, LG Innotek, який поставляє модулі камер для Apple iPhone, вчора закрив свій завод в Гумі після того, як було підтверджено, що один з його співробітників заразився вірусом. Про це повідомив представник компанії. Завод також буде закритий для проведення дезінфекції.


Теги: samsung lg innotek
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все