Samsung вироблятиме розумний одяг під назвою Cardinal

  • 13 ноября, 11:59
  • 4722
  • 0

Південнокорейська компанія Samsung широко відома виробництвом найрізноманітнішої техніки. Від смартфонів і розумних годинників до телевізорів, аудіотехніки, фотоапаратів і навіть процесорів. Крім того, протягом багатьох років компанія активно виробляла побутову техніку, зокрема пральні машини і холодильники. Але Samsung також задіяна в індустрії моди. Схоже, що незабаром компанія розширить свій асортимент брендом одягу із назвою Cardinal.

11 листопада 2019 року корпорація Samsung C&T подала патент на товарний знак в KIPO (Корейське відомство інтелектуальної власності) на ім’я Cardinal. На додаток до назви був також розміщений відповідний логотип. З короткого опису зрозуміло, що це має бути новий бренд одягу. В описі зазначено «сумки, шкіряні сумки, спортивні сумки, сорочка, светри, штани, спортивний одяг, чоловічий одяг, одяг для дітей, медичний одяг, спідня білизна, шкарпетки».

Samsung Fashion Group вже деякий час займається виробництвом одягу під брендами Galaxy і Beanpole. Це повсякденний одяг, який в основному продається в Південній Кореї. Компанія також працює над розумним одягом з сенсорами, наприклад розумною сорочкою. Для цього у 2015 році був створений бренд одягу The HumanFit. Є велика ймовірність, що бренд Cardinal призначений для спортивного або розумного одягу. Відповідно, його можна буде підключати до електронних пристроїв, на кшталт смартфонів та розумних годинників.


Теги: samsung
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все