Samsung впровадить підтримку RCS на смартфони Galaxy та у додаток Your Phone

  • 8 мая, 12:02
  • 4305
  • 0

Компанія Samsung вже більше двох років підтримує RCS (Rich Communication Services) у своїх смартфонах Galaxy. Проте, функціональність обмежена смартфонами, які прив’язані до певних мобільних операторів. Однак, це скоро зміниться, оскільки Google та Samsung об’єднали свої зусилля, щоб забезпечити підтримку повідомлень RCS на «розблокованих» смартфонах Galaxy.

Rich Communication Services, що є наступником SMS, використовує ваші мобільні дані для відправки повідомлень й інших мультимедійних файлів. Зокрема фотографіїй відео, наліпок тощо. Ви також можете створювати групові чати. Така ж концепція в додатку iMessage для iPhone.

Samsung запровадить сервіс Rich Communication Services від Google у свій власний додаток для обміну повідомленнями, що поставляється з кожним телефоном Galaxy. Це, в свою чергу, означає, що країна або регіон, що підтримують Google RCS, дозволять користувачам відправляти мультимедійні дані через Інтернет за допомогою програми Samsung Messaging. Сервіс Google RCS, наразі, доступний в США, Мексиці, Франції та Великій Британії.

Проте, Google не єдина компанія, з якою співпрацює Samsung. Південнокорейський виробник уклав партнерську угоду з Microsoft, щоб забезпечити підтримку Rich Communication Services для додатка Your Phone у Windows 10. Отже, якщо у вас є смартфон Galaxy і ПК з Windows 10 та додатком «Ваш телефон», ви зможете відправляти повідомлення RCS за допомогою програми.


Теги: samsung rcs
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все